Alkmaar, 03 februari 2014. Gezien de voorgaande vergaderingen was het toch een beetje bijzonder om te zien: een unanieme stemming aangaande het aangepaste bestemmingsplan Westrand-Zuid. Vorige week werd er tijdens het interpellatiedebat over het dossier nog een motie van wantrouwen door de PvdA ingediend tegen wethouder De Baat. Die haalde het niet en fractievoorzitter Paul Verbruggen werd daar in de aanloop naar de stemming nog eens fijntjes aan herinnerd. Maar ook de wethouder zelf liet zich niet onbetuigd en maakte tijdens het beantwoorden van de  vragen van de gelegenheid gebruik wat 'zaken recht te zetten'. Burgemeester Bruinooge leek hem daar wat ruimte voor te gunnen voor de wethouder werd gecorrigeerd vanwege het niet volgen van de juiste procedure. "De bal ligt nu bij AZ op de doellijn" zo werd nog maar eens duidelijk gemaakt.

Of AZ dat ook zo ziet valt nog te bezien. De relatie met de gemeente is door het plaatsen van een reclamemast bij het AFAS stadion op de enige paar meter grond van de gemeente en het niet gunnen van een casinovergunning aan AZ heeft de relatie niet bevorderd. Bovendien heeft de club heeft duidelijk gemaakt geen enkel uitstel meer te tolereren. Mochten er toch nog bezwaarschriften ingediend worden, zal AZ volgens directeur Toon Gerbrands naar Zaanstad uitwijken. De politiek heeft nu gedaan wat ze kon, eind maart zal AZ bekend maken welke keuze is gemaakt.

Pin It
Bekeken: 1575x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/