Door de enorme toename aan coronatesten in combinatie met technische problemen kan het laboratorium Saltro in Utrecht niet altijd op tijd de uitslag leveren van dit weekend afgenomen coronatesten. Dat laat GGD Hollands Noorden weten.

Normaal gesproken kunnen mensen binnen 24 uur de uitslag krijgen, maar dat wordt nu niet gehaald. Naast de technische problemen, is vooral de toename aan testen de boosdoener: "Daardoor zijn capaciteitsproblemen bij het laboratorium ontstaan", zegt de GGD.

De GGD zegt veel boze telefoontjes te krijgen en benadrukt begrip te hebben voor de irritaties die de late uitslag met zich meebrengt. "Maar we staan volledig buiten de verlate beschikbaarheid van testuitslagen. De afgenomen testen zijn tijdig afgeleverd bij het laboratorium. Het heeft ook geen zin hierover de GGD te bellen."

Wanneer de uitslagen wel kunnen worden verwacht, is niet bekend.
Pin It
Bekeken: 2362x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/