Onder de noemer VakantiePRET organiseert Stichting Sport-Z deze zomervakantie drie sportieve activiteiten, speciaal voor Alkmaarse jeugd met een beperking. VakantiePRET betekent: leuke sportdagen waar een plezierige succeservaring voorop staat. Woensdagmiddag 14 juli is er een sportinstuif bij Kolping Boys en dinsdag 20 juli een Sportroulette in De Meent. Dinsdag 27 juli wordt afgesloten met een ochtendje klimmen en klauteren in Outdoorpark Alkmaar.

Voor de sportinstuif op 14 juli staan van 10:00 tot 12:30 uur allemaal leuke sporten, luchtkussens en spelletjes uitgestald waar je jezelf lekker bij kan uitleven. Bij deze activiteit zijn de ouders/verzorgers zelf verantwoordelijk voor de begeleiding van de deelnemers en beleef je samen een leuke dag.

Bij de Sportroulette kan de jeugd in kleine groepjes tussen 13:30 en 16:00 diverse sporten uitproberen, waaronder rolstoelbasketbal en judo. Ook het judo is goed rolstoeltoegankelijk.

Op dinsdag 27 juli nemen de begeleiders van Sport-Z deelnemers tussen 10:00 en 12:00 uur mee op avontuur in Outdoorpark Alkmaar. Ook staan er leuke groepsactiviteiten op het programma. Voor deze activiteit geldt een minimumleeftijd van 6 jaar.

Deelname kost telkens 5 euro. Aanmelden kan via ย sport-z.org/vakantiepret, betalen gebeurt op de dag zelf. Meer info bij Madeleine Stoop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-1149728. Zij is de regiocoรถrdinator aangepast sporten in de HAL en BUCH-gemeenten en initiatiefneemster van VakantiePRET.
Pin It
Bekeken: 1808x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/