Om de aanhoudende overlast van dronken figuren in de omgeving van het winkelcentrum De Hoef aan te pakken heeft gemeente Alkmaar er een alcoholverbod ingesteld, maar daar trokken drie mannen zich zondag niets van aan. Rond 09:30 uur zaten ze al op een bankje aan het bier. Dat kwam ze op een bekeuring van 100 euro te staan.

"De gemeente Alkmaar heeft deze tijdelijke verordening ingesteld omdat de overlast echt extreem was/is in deze wijk", licht agent Emiel Nota op Instagram toe. "Hopelijk is er snel een oplossing en minder overlast voor omwonenden."

Een buurtbewoner beaamt de overlast.  "Nou, ik hoop dat het werkt, want de overlast is echt niet leuk meer! Ik ben niet bang uitgevallen, maar 'de hangers' op de bankjes rondom het winkelcentrum EN de Frits Conijntunnel zijn erg 'intimiderend' als luidruchtige groep! Ook hoop ik dat het 'tuinliggen' in onze voortuinen verleden tijd is." (foto: Instagram / milieuagent_alkmaar)
Pin It
Bekeken: 1705x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/