Alkmaar is een van twaalf steden in het land waar op 10 juli de 2e Walk to Fight Cancer wordt gehouden. Stichting Fight Cancer organiseert de Alkmaarse editie samen met Lions Alkmaar, Alkmaar Sport en Klaar mee-Loop mee. Er wordt 12,5 of 25 km gewandeld door de natuur in en rond de stad. De opzet is kleinschalig en volgens de coronaregels. Deelnemers kunnen zich laten sponsoren om baanbrekende kankeronderzoeken te steunen.

In 2020 is er tijdens de allereerste Walk to Fight Cancer op tien locaties gewandeld en is er binnen zes weken ruim 90.000 euro opgehaald. Nu zijn dat er dus twee meer. Het geld wordt gebruikt om een selectie van baanbrekende kankeronderzoeken te steunen, zoals onderzoek naar een nieuwe vorm van immunotherapie en gebruik van kunstmatige intelligentie voor diagnose van borstkanker.

Meer informatie en aanmelden via lionsalkmaar.nl/walk-to-fight-cancer.
Pin It
Bekeken: 1702x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/