Zaterdagochtend rond 10:00 ei uur moest de brandweer uitrukken naar afvalverwerker Sortiva aan de Boekelerdijk in Alkmaar. Daar is de brandweer vele uren bezig geweest om een houtsnipperberg nat te houden waarin broei was ontstaan. Het bleek te gaan om circa 300 kubieke meter aan versnipperd afvalhout. De Boekerdijk werd ter hoogte van Sortiva voor alle verkeer afgesloten.

Samen met Sortiva ging de brandweer op zoek naar de locatie waar het broeide in de houtsnippers. Nadat die was gevonden is dat gedeelte door Sortiva uitgegraven en samen met de brandweer geblust. Door het blussen kon brand worden voorkomen. Rond 15:00 uur kon de brandweer weer terug naar de kazernes em kon de Boekelerdijk weer open voor het verkeer. (foto: Inter Visual Studio).
Pin It
Bekeken: 1542x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/