De Alkmaarse politie is op zoek naar getuigen van een zwaar verkeersongeval met vier auto's, dat woensdagavond plaatsvond op de kruising van de Nieuwe Schermerweg en de Westdijk. Een 26-jarige vrouw uit Grootschermer raakte ernstig gewond. Een 48-jarige Heerhugowaarder is aangehouden. Hij reed met alcohol op en had vermoedelijk geen rijbewijs.

Rond 20:50 uur kreeg de politie melding van een aanrijding tussen twee  auto's op de Omval, waarbij ook nog twee voertuigen waren geraakt die stilstonden bij verkeerslichten. Het slachtoffer kwam vanaf de Westdijk (N244) de kruising op. Het is nog niet duidelijk of de Heerhugowaarder vanuit de stad kwam of vanaf de Noordervaart. Door de botsing schoot de vrouw met haar auto door tegen twee auto's die stilstonden voor de verkeerslichten aan de overzijde. Zó hard nog dat een van de auto's en stuk van zijn plek draaide. Ze is met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht en kon nog niet door de politie worden gehoord.

Getuigen van het ongeval worden verzocht contact op te nemen me de politie via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 4277x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/