Twee van de drie jongemannen die betrokken waren bij de dood de 22-jarige Jaymie uit Heiloo zullen niet worden vervolgd. Het openbaar ministerie bevestigde donderdag tegenover het NHD dat er geen redenen meer zijn om hen nog als verdachten te beschouwen. De 21-jarige verdachte uit Heemskerk blijft vastzitten op verdenking van doodslag.

In de nacht van 30 op 31 januari was de 22-jarige Jaymie met drie goede vrienden bij een van hen thuis in Heemskerk. Ze wilden LSD proberen en dat ging vooral bij de bewoner helemaal mis. Volgens zijn advocaat zag de verdachte zijn vrienden aan voor demonen die hem aanvielen. Hij zou zich nog herinneren dat hij stond te zwaaien met een mes. Daarna was het blanco tot hij wakker werd in een politiecel.

Jaymie liep stage op het Jan Arentsz College in Alkmaar. Hij gaf aan drie groepen aardrijkskunde. Op school werd met grote verslagenheid gereageerd. Op 2 februari ging de vlag halfstok en werd een herdenkingsplek ingericht.
Pin It
Bekeken: 1678x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/