Sinds enkele weken wordt basisschool 't Kompas in Alkmaar beklad met beledigende teksten. De teksten zijn specifiek op één leerling van die school gericht, meldt wijkagent Bas Wijnen via Twitter. "Deze leerling ging iedere dag met angst naar school; bang wat de leerling nu weer aan zou treffen."

Als wijkagent heeft Wijnen de klassen toegesproken. Aangifte is gedaan en toezicht en opsporingsmiddelen zijn ingezet, maar dat heeft nog niet geleid naar de dader. "Ik was blij dat de school eerder dicht ging dit jaar, maar helaas is afgelopen zondag weer graffiti gespoten. School en ouders zitten met de handen in het haar; dit moet stoppen!"

Wijnen stelt dat de dader geen idee heeft hoeveel impact de graffiti heeft op het slachtoffer. Hij hoopt dat de dader zich nu realiseert wat hij of zij veroorzaakt heeft, spijt krijgt en contact met hem opneemt. Anderen die meer weten zijn ook welkom om zich te melden.

Voor de leerling heeft de wijkagent ook nog een woordje: "Jij bent zo ontzettend sterk en de teksten zeggen meer over de dader dan over jou. Ik denk dat de dader jaloers op jou is, omdat jij zo'n mooi persoon bent." (foto: Twitter @POL_de_Mare)
Pin It
Bekeken: 1386x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/