Leerlingen en docenten van osg Willem Blaeu in Alkmaar zijn bezig met een nu al succesvolle inzamelingsactie voor 3FM Serious Request - The Lifeline. Het streven was om met elkaar 2.500 km te lopen en zo minimaal 1.500 euro in te zamelen voor het Rode Kruis, zodat het zorgverleners kan bijstaan in de strijd tegen corona. De afstand is op het moment van publicatie met 2.301 km nog niet gehaald, maar het streefbedrag met 1.517 euro al wel. Op naar de 2.000 euro?

Initiatiefnemer is gymleraar Dennis Zwagerman uit Sint Pancras. Oorspronkelijk was de bedoeling dat leerlingen en docenten tijdens de gymlessen van vorige week vrijdag tot en met donderdag zouden gaan wandelen of rennen, maar vanwege de lockdown is de actie verlengd en kan iedereen voor zichzelf op pad tot 3FM Serious Request afloopt. Dat het streefbedrag al gehaald is maakt natuurlijk niet uit; hoe meer geld voor het Rode Kruis, hoe mooier.

Van 18 tot en met 24 december gaan drie 3FM dj-teams in lockdown op Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om onder het motto 'Help de Helpers' geld in te zamelen voor het Rode Kruis. De vereniging helpt GGD'en met bron- en contactonderzoek en het afnemen van coronatests. Al tijdens de eerste golf sprongen honderden vrijwilligers wekenlang bij. Meer over Help de Helpers op rodekruis.nl.

Leerlingen en docenten kunnen worden gesponsord via kominactie.npo3fm.nl/actie/osg-willem-blaeu-komt-in-actie.
Pin It
Bekeken: 1894x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/