Er lopen dagelijks nog altijd veel mensen over het spoor bij station Alkmaar Noord. Het zijn vooral jongeren die niet willen omlopen via de tunnel, ondanks de waarschuwingsposters en de inzet van handhavers. "Doe dat niet! Het is levensgevaarlijk", waarschuwt de gemeente. "Er is een omlooproute die veilig is. Komende zomer is het nieuwe station weer klaar."

"Er zijn veel voorbeelden, nog heel recent in Duitsland, waarbij mensen zijn verrast door een snel naderende trein, met alle dramatische gevolgen van dien", aldus de gemeente. "Natuurlijk is het vervelend voor reizigers om niet meer onder het spoor door te kunnen gaan. Maar het is een tijdelijke situatie en de enige mogelijkheid om het station veilig te kunnen verbouwen tot een prachtig nieuw station. Tot die tijd: speel niet met je leven en riskeer geen boete, pak de omlooproute."

Een boete kost 140 euro. (foto: gemeente Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 4059x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/