Gemeenten Langedijk en Heerhugowaard kampen beide met een primair begrotingstekort voor 2021, vooral door uitdagingen in het sociaal domein en dan met name de jeugdzorg en Wmo. De gemeenten proberen hierin te besparen, zonder kwaliteitsverlies. Daarnaast werkt de lokale corona-steun voor ondernemers en instellingen door in 2021 en komt de rijkssubsidie voor de fusiekosten pas na de fusie vrij.

Op basis van de vastgestelde primaire begroting 2021 is er voor inwoners geen extra verzwaring van de lasten. De ozb-belasting, de afvalstoffenheffing en de rioolbelasting zullen voor 2021 niet méér stijgen dan al was afgesproken. Hoe tot een sluitende secundaire begroting te komen zullen de colleges bespreken met de gemeenteraden.

Ondanks de huidige strubbels, zien beide colleges de gezamenlijke toekomst met veel vertrouwen tegemoet.
Pin It
Bekeken: 3274x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/