Gemeente Alkmaar laat weten veel berichten te ontvangen over vuurwerkoverlast. In de aanpak van de overlast vraagt de gemeente hulp van inwoners. Deze worden verzocht om melding te (blijven) doen bij de politie en om een foto of filmpje te maken van de dader. Dit natuurlijk alleen als het op een veilige manier kan.

De gemeente geeft een link naar vraaghetaandepolitie.nl voor wat extra informatie. Opmerkelijk genoeg staat hier het verzoek om beeldmateriaal te vergaren alleen bij "ernstige vernielingen". De politie is bereikbaar via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

De oproep om te 'klikken' heeft inmiddels GeenStijl gehaald:
"Nou Alkmaarders, geef uw innerlijke Ferry de Kok maar eens goed de sporen! Omdat boa's het beu zijn dat ze bij een overlastmelding ook maar gewoon een mes tussen de ribben krijgen wordt het volk ingezet om elkaar eens fijntjes te verraden. Gewoon die klojo's op de film en hup alles doorsnitchen naar de politie! Het is hartstikke mooi, nobel en eervol werk en wie weet krijgt u ook nog een welverdiende € 7,50 korting op uw gemeentelijke belastingen. Dat mannetje daar, in z'n Donald Duck-trui met z'n vieze grondtollen, huppatee filmen en naar de politie met de beelden van die idioot! Er is ook een prijs voor degene die de meeste beelden heeft ingestuurd, en wel een rondleiding door het Verzetsmuseum. Happy hunting everybody!"
Pin It
Bekeken: 4563x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/