De politie van Alkmaar heeft dinsdag, op last van burgemeester Piet Bruinooge, een drugspand gesloten. Dit liet hij tijdens de commissievergadering Bestuur en Middelen op diezelfde dag weten. Navraag bij de gemeente wijst uit dat het gaat om een bedrijfspand aan de Hazenkoog. De sluiting geldt voor een jaar.

Meer informatie kwam er niet los bij de gemeente of de politie. Het onderzoek loopt nog. In de omgeving trof Alkmaar Centraal iemand die had gezien hoe de politie die bewuste dinsdag 's ochtends met drie busjes en twee motoren bij het bedrijf stopte. Na enkele uren gingen de agenten weer weg. De getuige had verder weinig gezien. Het zou niet verrassend zijn als er een hennepkwekerij is opgerold. De afgelopen jaren is dat meermalen gebeurd op bedrijventerrein Beverkoog.

De burgemeester heeft de bevoegdheid vanuit de Opiumwet om panden waarin drugs geproduceerd en/of verhandeld worden te sluiten, omdat ze een negatieve effect op de omgeving kunnen hebben.
Pin It
Bekeken: 4254x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/