Sinds 1 augustus kunnen mensen die mantelzorg krijgen een 'mantelzorgcompliment' bij gemeente Alkmaar aanvragen om hun verzorger (18+) mee te verrassen. Dit jaar is het compliment à 200 euro alleen digitaal aan te vragen, al kan het Mantelzorgcentrum hierbij helpen.

In heel Nederland zijn ruim vier miljoen mantelzorgers. Zij zorgen voor hun naaste, oftewel zorgvrager. Sommigen van hen doen dat misschien eens keer per maand, maar er zijn ook veel mensen die dagelijks zorgen voor hun partner, kind, ouder of andere relatie.

Het compliment is alleen voor volwassen mantelzorgers die zes aaneengesloten maanden, minimaal 8 uur per week zorg verlenen aan hun naaste. Aanvragen kan tot en met 15 december via alkmaar.nl/mantelzorgcompliment met DigiD, al is dit niet noodzakelijk. Wie geen computer heeft kan contact opnemen met het Mantelzorgcentrum.

Het Mantelzorgcentrum is hét expertisecentrum in Noord-Holland Noord en biedt kennis, steun en een professioneel klankbord aan mantelzorgers. Ook in de huidige 1,5 meter maatschappij. Meer op mantelzorgcentrum.nl.
Pin It
Bekeken: 1526x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/