De burgemeesters in Veiligheidsregio Noord-Holland Noord doen gezamenlijk een dringende oproep om 1,5 meter afstand tot elkaar te houden en de coronaregels na te leven. Namens alle zeventien burgemeesters schreef Jan Nieuwenburg, burgemeester van Hoorn en plaatsvervangend voorzitter van de Veiligheidsregio, een brief aan iedereen in de regio.

"Een vraag aan jou: voor wie hou jij anderhalve meter afstand? Ik doe dat bijvoorbeeld voor mijn eigen familie", schrijft Nieuwenburg. "Op de verjaardagen van mijn dochters deze maand houden we afstand. En ik doe het voor alle ondernemers, die ik beter tijden gun dan het afgelopen halfjaar. En jij?"

De maatregelen en adviezen zijn "niet alleen om mensen met een kwetsbare gezondheid te beschermen; we weten inmiddels dat ook jonge, gezonde mensen flink ziek kunnen worden en blijvende klachten kunnen overhouden aan corona", vervolgt Nieuwenburg namens de burgemeesters. "Ik besef dat het soms best lastig is om je aan de basisregels te houden, maar ik zie ook dat de meeste mensen echt wel willen."

"Niemand zit erop te wachten dat de horeca weer moet sluiten, of de scholen weer dichtgaan. Zover is het gelukkig nog niet. Help besmettingen en een nieuwe lockdown te voorkomen en hou je aan de basisregels: hou afstand, vermijd drukke plekken, werk zoveel mogelijk thuis, was vaak je handen. En bij klachten: blijf thuis en laat je testen."

"Denk om elkaar, blijf gezond", sluit Nieuwenburg af.
Pin It
Bekeken: 2219x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/