De Alkmaarse politie en gemeente hebben een pand aan de Bergerweg gesloten, omdat er eerder een grote hennepkwekerij was ontdekt. Het drugspand is voor onbepaalde tijd verzegeld op last van burgemeester Piet Bruinooge, vanwege de mogelijk aanzuigende werking voor criminaliteit.

De politie was de loods op 9 april binnengevallen, nadat meldingen over verdachte omstandigheden en een hennepgeur. Ze klopten rond 10:00 uur aan. Binnen waren mensen te horen, maar er werd niet open gedaan. Kort daarop probeerden zes mannen aan de achterzijde te ontsnappen. Twee bleven voor een sloot staan en werden aangehouden, de andere vier probeerden via de sloot te ontkomen en zijn even later opgepakt. Het ging om mannen van 22, 38 en 58 jaar uit Alkmaar, een 29-jarige man uit Obdam, een 22-jarige Heerhugowaarder en een 44-jarige man uit Bergen.

In de loods waren twee ruimten ingericht als hennepkwekerij. In de ene ruimte stonden 292 oogstrijpe planten, in de andere waren de planten onlangs geknipt en lagen de henneptoppen te drogen. Er was ook sprake van stroomdiefstal.
Pin It
Bekeken: 1639x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/