Ook de Landbouwdag Alkmaar die gepland stond voor 27 september gaat vanwege de coronamaatregelen niet door. Hierover heeft het bestuur van de organiserende Stichting Alkmaar Agrarisch Centrum een besluit genomen. Het is momenteel nog onzeker of grote publieksgerichte evenementen na 1 september door mogen gaan. Enkele onderdelen van de Landbouwdag en Lappendag 2020 hadden zich reeds teruggetrokken.

Daarnaast wordt het zeer lastig om alle activiteiten te organiseren met de vereiste anderhalve meter afstand. Mede in verband met de benodigde voorbereidingstijd is nu besloten de Landbouwdag 2020 niet te organiseren. Hiermee wordt ook gedacht aan de beperkte beschikbaarheid van de openbare ruimte in de binnenstad van Alkmaar.

Dit jaarlijkse evenement vindt altijd op de laatste woensdag in september plaats. De Landbouwdag die een brug slaat tussen de stadsbewoners en agrarische sector, is inmiddels een begrip in Alkmaar en omstreken. De stadbewoners kunnen kennismaken met de vele fijne aspecten van het plattelandsleven en voor de agrariërs is dit een kans om erop uit te gaan en elkaar in Alkmaar te ontmoeten. Voor beide groepen is het dan ook erg jammer dat de Landbouwdag niet doorgaat.
Pin It
Bekeken: 1830x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/