Er is iets goed mis gegaan met de plaatsing van nieuwe verwijsborden naar de hotspots van Bergen. Onlangs bestelde de gemeente Bergen nieuwe verwijsborden. De leverancier leverde de bestelling af met bordjes die slechts aan een enkele zijde waren bedrukt, zoals is te zien bij de rotonde Bergerweg-Dreef. Juist aan de kant waar het auto- en fietsverkeer vandaan komt, zijn de bordjes blanco. Als die blanco zijde alsnog bedrukt wordt, zien de automobilisten op de rotonde de bordjes zo laat dat ze stil moeten gaan staan op de rotonde om ze eerst te lezen en te bepalen of ze moeten afslaan.

Goed leesbaar zijn de nieuwe verwijsborden alleen voor voetgangers en fietsers op het Spoorlaantje, maar hier wreekt zich dat de borden naar de Dreef verwijzen, waar slechts autoverkeer is toegestaan. Wandelaars en fietsers moeten juist het Spoorlaantje blijven volgen als ze bij het Sterkenhuis, de Ruïnekerk, de Hertenkamp en Kranenburgh willen uitkomen.

Teleurgestelde omwonenden hebben de gemeente hier nu op gewezen. Er blijken na onderzoek nog meer verwijsborden in de gemeente te zijn geplaatst met een blanco achterkant, en op een onhandige plek neergezet.

De gemeente Bergen heeft met de leverancier afgesproken dat deze de borden die niet of onvoldoende zichtbaar zijn aanpast. Dit wordt gecombineerd met het plaatsen van de nieuwe borden. De verwachting is dat het euvel pas in juli overal de wereld uit is geholpen.
Pin It
Bekeken: 2352x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/