Via sociale media wordt gewaarschuwd dat in de omgeving van Sint Pancras louche klusjesmannen langs de deuren gaan om hun diensten aan te bieden.

Ieder jaar komen vanuit het buitenland klusjesmannen, doorgaans uit Ierland of Groot-Brittannië, met een klusbus naar deze regio om allerlei soorten kluswerk aan te bieden. Ze zijn vaak opdringerig en het gaat zwart, zonder goed papierwerk. Heel soms beginnen ze gewoon al. Later blijkt dan dat ze slordig leveren of iets niet gedaan hebben, en/of dat de prijs toch erg hoog is. Soms wordt iets extra gedaan en wordt vergoeding verlangd. Dat er dan gedreigd wordt komt ook voor.

Wie deze "travellers" tegenkomt kan de politie bellen via 0900-8844 en bij spoed 112. Kunnen op veilige wijze foto's van de mannen en hun voertuig gemaakt worden, dan zijn die welkom. (foto uit archief)
Pin It
Bekeken: 1945x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/