Sinds de opening van de corona teststraat op de ijsbaan van De Meent zijn meer dan 400 zorgmedewerkers getest. Dit liet GGD Hollands Noorden vrijdag weten. De "drive-thru" werd op 6 april geopend. Inmiddels is het percentage positieve tests gestegen naar 13,4 procent. Een zorgwekkende ontwikkeling, vindt Piet Bruinooge, voorzitter van de Veiligheidsregio en tevens burgemeester van Alkmaar.

Door heel het land is begin van de maand een testprogramma opgestart voor zorgpersoneel dat niet in het ziekenhuis werkt. Ze kunnen zich aanmelden wanneer ze symptomen vertonen en niet zomaar hun werk kunnen aanpassen of ziek kunnen melden. Ook agenten die mogelijk opzettelijk besmet zijn door anderen kunnen zich melden.

Sinds de opstart is er een landelijk een aanzienlijke toename van het aantal covid-19 besmettingen vastgelegd. Het effect is ook te zien in de verdeling van patiënten per leeftijdscategorie. Er is een tweede piek ontstaan bij lagere categorieën, naast die voor het percentage besmettingen onder ouderen.
Pin It
Bekeken: 1742x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/