Het einde van de werkzaamheden aan de Leeghwaterbrug in de N242 is in zicht, maar wegen de laatste loodjes zwaar voor het wegverkeer. Tussen vrijdag 27 maart 20:00 uur en maandag 30 maart 06:00 uur wordt de brug in beide richtingen afgesloten. Daarna worden de brugdelen opengesteld, zonder snelheidsbeperking, mits het weer en het coronavirus geen roet in het eten gooien.

Wegverkeer wordt omgeleid via het westelijke en noordelijke deel van de Alkmaarse ringweg, oftewel de N9, N245 en N508. Bovendien moet verkeer vanuit het noorden richting de N243 en N244 via de parallelweg van de N242 (Oosterweg).

Voor (brom)fietsers vaart het pontje voor het laatst op zaterdag 28 maart tot 18:30 uur. Daarna kunnen ook zij weer over de Leeghwaterbrug. Het fietspad onder de brug zal echter nog tot rond half mei onbeschikbaar blijven.

De provincie Noord-Holland bedankt iedereen voor het getoonde geduld en organiseert daarom binnenkort een open dag. Informatie daarover volgt via de noord-holland.nl/leeghwaterbrug, Facebook en lokale media.

Voor vragen, neem contact op met het Servicepunt van de provincie via 0800 - 0200 600 (gratis) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bekijk ook de website van de provincie en Facebook.
Pin It
Bekeken: 2846x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/