Al beseft VVD Alkmaar nuchter dat AZ nog negen wedstrijden te spelen heeft, toch droomt de fractie stiekem al dat de Alkmaarse profclub landskampioen wordt. AZ staat na 25 wedstrijden tweede achter Ajax, maar alleen vanwege een minder doelsaldo. De VVD vraagt het college of het al rekening houdt met een positieve uitkomst.

VVD-raadslid Christiaan Peetoom: "Mocht het zover komen en AZ gehuldigd worden is een goede locatie in overleg met supporters, de club, ondernemers, veiligheidsdiensten en de gemeente heel erg belangrijk". Hij vraagt het college over er al overleg is geweest over huldiging op een veilige locatie, waar veel supporters aanwezig kunnen zijn.

De VVD kreeg signalen dat een huldiging in het AFAS-stadion "niet gewaardeerd" wordt en wil van het college weten wat het zelf van die locatie vindt voor een viering.
Pin It
Bekeken: 3690x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/