Vanaf maandag worden er trajectcontroles ingesteld op N-wegen. De N414 tussen Bunschoten en Baarn heeft de primeur, daar worden dan al boetes uitgedeeld. Maar ook de automobilist in Noord-Holland ontkomt er straks niet aan. Onder andere de N9 tussen Burgervlotbrug en St Maartensvlotbrug krijgt een installatie die 24 uur oper dag en 7 dagen per week controleert, met honderd procent pakkans.

Helemaal een verrassing is dat niet, de komst naar de N9 werd al eerder aangekondigd. Wanneer de installatie aangezet kan worden is nog niet bekend. Het Openbaar Ministerie vindt de invoering van trajectcontroles de N-wegen noodzakelijk omdat er bijna een kwart van de verkeersdoden valt terwijl ze maar zes procent van het wegennnet vormen. (foto: De Bunschoter)
Pin It
Bekeken: 4372x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/