Kees Kaas komt zondag 1 maart naar het kerkje van Markenbinnen met zijn programma Liedjes voor Later. De levenslust- en landschapszanger schrijft, speelt en zingt liedjes 'op leven en dood', liedjes vol passie en vuur, liedjes die raken. Zingend en verhalend over het leven, over stad en land, over het harde polderbestaan, over kaas natuurlijk en andere rauwe kost, zorgt hij voor een afwisselend en aansprekend programma.

Het optreden begint om 15:00 uur, inloop met koffie en thee is vanaf 14:30 uur. Toegang kost 7,50 euro, reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een berichtje via zijn nummer 06-52493343.

Wie zondag 1 maart geen tijd heeft kan Kees Kaas nog naar zijn optreden op 22 maart in het Atelier van landschapsschilder Sietse Wiersma, gelegen aan de Provincialeweg 2 in Oudkarspel. Het optreden begint ook hier om 15:00 uur.
Pin It
Bekeken: 2525x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/