Maandagmiddag rond half vijf werd de brandweer in Alkmaar gealarmeerd dat er mogelijk brand was in het monumentale pand De Hooge Waerder in de Sint Laurensstraat in de Alkmaarse binnenstad.

Vanwege de status van het pand en de dichte bebouwing werd geen enkel risico genomen en spoedden vier auto's zich naar de betreffende locatie. De straat werd door de politie, die ook met meerdere eenheden ter plaatse was, afgezet met het bekende rood-witte lint.

Het tafereel trok het nodige bekijks. Terwijl het publiek toekeek probeerden brandweerlieden de oorzaak van de zeer lichte rook die uit de schoorsteen kwam te achterhalen. Met onder andere een hoogwerker en een warmtebeeld camera werd vastgesteld dat het niet om een schoorsteenbrand of open rokende haard ging.

Het bleek uiteindelijk om een loos alarm te gaan. Toen dat was vastgesteld was het ook snel gedaan met de commotie en verdwenen de hulpdiensten even snel als ze gekomen waren.
Pin It
Bekeken: 5111x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/