Afgelopen weekend kreeg de Alkmaarse politie opnieuw meldingen van louche klusjesmannen in Heiloo. Ze rijden in een grijze Opel bestelbus met buitenlandse kentekenplaten. Twee weken terug waren er ook al meldingen, toen reden de klussers in een grijze Renault Trafic. Het is nog niet duidelijk of ze ook in Alkmaar actief zijn geweest.

"Vaak zijn de zogenaamde klusjesmannen gewoon heel brutaal, terwijl er eentje aanbelt zit de ander al op het dak", vertelt de politie op Facebook. "Met mooie praatjes, folders van een gerenommeerd bouwbedrijf en een aantrekkelijke prijsafspraak krijgen ze veel mensen zover om met hen in zee te gaan. In eerste instantie lijkt het allemaal goed, maar vaak gaat het mis. Altijd moet er contant aanbetaald worden en dan is er opeens veel extra werk. Zodra er betaald is, vertrekken de mannen met de noorderzon."

De politie adviseert niet in zee te gaan met mensen die ongevraagd aan de deur komen om allerhande klusjes te doen, zoals onderhoud aan het dak, de gevel of de tuin. Huur een geregistreerd bedrijf en maak goede schriftelijke afspraken over het werk en de kosten.

Wie denkt louche klussers te zien, wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844. De politie controleert ze dan grondig, onder andere of er strafbare feiten zijn gepleegd.
Pin It
Bekeken: 2832x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/