Ook na Kerst blijft het bij Museum BroekerVeiling gezellig met de Warme Winterdagen. Van 27 tot en met 29 december en van 2 tot en met 5 januari zijn er in het museum allerlei leuke winterse activiteiten en krijgen bezoekers bij entree een voucher voor een lekker winters hapje en drankje cadeau. Bovendien kunnen bezoekers weer meehelpen met het breien van mutsen en sjaals voor de Voedselbank.

Tijdens de Warme Winterdagen kan iedereen naar verhalen over vroeger luisteren en ondertussen broodjes bakken boven een kampvuur bakken. Op de veiling tik je alvast echte seizoensgroenten uit oude tijden op de kop, voor een gezonde jaarwisseling. Bewonder de mensen in historische klederdracht en oude ambachten, zoals smeden en visroken. Natuurlijk is er vers gerookte vis te halen.

Midwinterhoorngroep 'Van hakken komt blazen' komt langs en om bij te komen is er de knusse winterlounge. In het restaurant kun je de voucher die bij binnenkomst is  gegeven gebruiken voor een warm drankje en winters hapje. Natuurlijk zijn er ook de vaartochten en de groenteveiling om te ontdekken hoe groente van het land naar de klant kwam.

De brei-actie voor de Voedselbank was vorige keer een succes en bovendien gezellig, dus dat roept om een vervolg. Iedereen die in ieder geval een beetje kan breien is welkom om aan te schuiven bij de dames en heren van Westfries Kostuum. Natuurlijk mag je er ook breiwerk voortzetten of wol meenemen.

Tijdens de Warme Winterdagen gelden de normale entreeprijzen. Meer informatie op broekerveiling.nl/evenementen.
Pin It
Bekeken: 2816x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/