Het kruispunt bij de Vondelstraat en het Hooftplein is volgens de politieke partij BAS te vaak in het nieuws. Met enige regelmaat gebeuren ongelukken op dit kruispunt. In oktober waren twee ongevallen in het nieuws, en op 3 november jl. was het ook raak. De partij wil dat de veiligheid van dit kruispunt verbeterd wordt en heeft raadsvragen hierover gesteld aan het college.

BAS wil helder hebben hoeveel ongelukken er nu precies op dit kruispunt de afgelopen periode zijn voorgevallen. Volgens de partij vertellen omwonenden dat op dit kruispunt meer (bijna-)ongevallen gebeuren dan dat in het nieuws vermeld wordt.

“BAS hoopt dat de situatie met eenvoudige ingrepen verbeterd kan worden," meldt BAS-raadslid Willem Peters. De partij wil dat een verkeersdeskundige het kruispunt onder de loep neemt om zo helder te krijgen waarom hier zo vaak ongevallen gebeuren. (Foto: archief ongeval 7 oktober)
Pin It
Bekeken: 3550x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/