Een deel van Stompetoren zat dinsdagmiddag ineens zonder kraanwater. Getroffen waren huishoudens aan de straten Akker, Singel, Weide en Erf. Op de website van PWN werd om 15:28 uur gemeld dat het probleem bekend was en dat er actie werd ondernomen. De reparatie zou naar verwachting tot rond 20:30 uur duren, maar om 16:40 uur bleek de watervoorziening alweer hersteld te zijn.

Overigens was er tussen 12:00 en 13:00 uur onderhoud in de Verdoesstraat te Alkmaar en de daar direct omheen gelegen straten. Hier zaten huishoudens mogelijk ook tijdelijk zonder water.

Woensdag pleegt PWN tussen 09:00 en 12:00 uur onderhoud aan de Mijzerdijk in Ursem. Dit levert eveneens mogelijk gebrek aan water op.
Pin It
Bekeken: 2240x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/