Voetbalplezier staat voorop bij de Girls Only Soccer Camp van VV Alkmaar. Meiden van 6 tot en met 16 jaar kunnen tijdens de herfstvakantie meedoen met de voetbaldriedaagse op het sportcomplex van VV Alkmaar aan de Robonsbosweg.

Tijdens de Soccer Camp krijgen de meiden afwisselende en vernieuwende trainingsvormen aangeboden, waaronder de Skill Games uit FIFA 20. Bovendien maken ze kan op leuke voetbalprijzen. Na afloop mogen alle kinderen hun eigen VV Alkmaar Soccer Camps-tenue houden en krijgen ze een Soccer Camp-certificaat mee naar huis.

De Girls Only Soccer Camp is van maandag 21 oktober tot en met woensdag 23 oktober, dagelijks van 9:00 tot 15:00 uur. Meer informatie is te vinden op de website. Inschrijven kan hier ook. (Foto: aangeleverd)
Pin It
Bekeken: 2357x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/