VVD Alkmaar raadslid Christiaan Peetoom bekritiseerde dinsdag de vertragingen vanuit het college richting de commissie Bestuur & Middelen. Het is alweer "een poosje geleden" dat er over het veiligheidsbeleid, cameratoezicht en het opschonen van de Algemeen Plaatselijke Verordening is gesproken terwijl hierop al voortgang had moeten zijn, of binnenkort moet komen. Die avond kwam er in ieder geval nog even geen schot in; portefeuillehouder Piet Bruinooge was niet aanwezig.

"Er zou een halfjaarlijkse monitor komen van hoe het stond met de veiligheid, dat stond ook in de toezeggingenlijst", aldus Peetoom. "Het zou op 31 augustus afgedaan worden, vervolgens hebben we nog steeds niets gekregen." Daaraan gerelateerd zou ook het cameratoezicht na het tweede kwartaal geëvalueerd worden, maar dat is ook nog niet gebeurd.

"Ten derde, we zouden ook een schrap-bijeenkomst over de Algemeen Plaatselijke Verordening organiseren, die staat nog niet eens op de toezeggingenlijst", vervolgt Peetoom. De bedoeling is dat overbodige APV-artikelen worden verwijderd. "Dus eigenlijk is er op drie terreinen op dit moment naar de raad nog niets gebeurd terwijl dat op korte termijn zou gebeuren."

Het VVD-raadslid wilde graag een reactie van portefeuillehouder Bruinooge over de vertragingen en hoe deze opgelost gaan worden. De burgemeester was echter niet aanwezig. "Het is al met al een heel slordig beeld", vindt Peetoom.

Wethouder Paul Verbruggen beloofde om op korte termijn een memo te leveren met daarin de juiste achtergrond van de vertragingen en de momenten waarop de toezeggingen alsnog worden geagendeerd dan wel aan de commissie worden voorgelegd.
Pin It
Bekeken: 2138x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/