BAS heeft maandag vragen gesteld aan het Alkmaarse college over de de verloedering van het Johan Cruijffcourt in de Daalmeer. Vooral in de zomermaanden is er sprake van overlast, vervuiling en vernielingen, volgens de lokale partij. "En deze problemen bestaan al vele jaren. Enkele bewoners van de Daalmeer zijn daarom in het verleden al eens een petitie gestart om de overlast binnen de perken te houden."

BAS-fractievoorzitter Willem Peters constateert dat de petitie maar tijdelijk effect heeft gehad. "Voor veel bewoners van de Daalmeer die rond het Cruijff Court wonen, is de situatie nu opnieuw uit de hand aan het lopen; de vervuiling op het terrein neemt grote vormen aan, en er zijn ook vernielingen aan het hekwerk dat rond het court staat." Bovendien heeft een bewoonster eerst gebroken glas moeten ruimen, voordat ze haar kinderen bij de glijbaan kon laten spelen.

“Dit soort zaken moet natuurlijk niet kunnen", vindt Peters. "Wij willen weten of het college op de hoogte is van de problemen en of het mogelijkheden ziet om, vooral in de zomermaanden, iets aan de overlast en de vernielingen te doen.”

Enkele suggesties van BAS zijn extra politiesurveillance en gesprekken tussen de wijkagent, de buurtregisseur en overlastgevende jongeren.
Pin It
Bekeken: 3284x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/