De SeniorenPartij Alkmaar maakt zich "grote zorgen" om de beperkte dienstverlening van Trombosedienst Starlet tijdens het EK Wielrennen. SPA heeft zich daarover tot wethouder Elly Konijn gericht. "Huisbezoeken worden niet uitgevoerd en bepaalde priklocaties zijn onbereikbaar geworden. Uit oogpunt van volksgezondheid naar onze mening volstrekt onaanvaardbaar."

"Huisbezoeken worden niet voor niets uitgevoerd en door het afsluiten van grote delen van de stad worden hier risico’s gelopen", vervolgt fractievoorzitter Arie Epskamp. "Wij roepen u op om alsnog maatregelen te treffen zodat in ieder geval de huisbezoeken doorgang kunnen vinden."

Het gaat echter alleen om vrijdag 9 augustus. De Labotheek aan de Juliana van Stolberglaan en de locaties aan het Oudorperplein en in de Oldeburgh zijn dan dicht, en in wijken waar het wielerparcours door loopt zijn geen huisbezoeken.

Maar dan nog kunnen de benaderde cliënten terecht op vier andere locaties in de buurt: De Entree aan het Geert Groteplein 28-42 (8:00 - 10:00 uur), Frans Halsstraat 49 (8:00 - 8:45 uur), Johanna Naberstraat 45 (7:30 - 8:20 uur) en Daalmeereiland 40 (9:00 - 9:15 uur). Er wordt wel extra drukte verwacht, ook op de dagen voor en na het EK Wielrennen. (foto: starlet-dc.nl)
Pin It
Bekeken: 3011x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/