De nieuwe provinciale coalitie GroenLinks, VVD, D66 en PvdA heeft woensdag de plannen voor de komende vier jaar gepresenteerd. Het coalitieakkoord 'Duurzaam doorpakken!' bevat ruim 200 miljoen euro extra voor schone energie, bereikbaarheid per auto, fiets en OV, een gezonde leefomgeving, cultuur, natuur, schoon water, natuurinclusieve landbouw en open landschap.

Voor regio Alkmaar zijn er een aantal specifieke aandachtspunten. De Provincie wil in nieuwe snelfietsroutes investeren en gaat bij het Rijk aandringen op een verdubbeling van het spoor tussen Alkmaar en Den Helder.

Amsterdam Wetlands wordt als een waardevol project gezien. Hiermee wordt ingezet op verbetering van de natuur in Laag-Holland, oftewel 12.000 hectare land van Amsterdam tot en met de Schermer. Het project zet in op natuurbehoud en -vorming, het tegengaan van bodemdaling, vergroting van de biodiversiteit en natuurbewust toerisme. (foto: Google)
Pin It
Bekeken: 2369x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/