Heerhugowaard, 03 februari 2014. Op zondag 9 februari is Cool gehuld in kleurrijke Mexicaanse sferen, met tacochips, Mexicaans bier en tequila. Joris Linssen wakkert met zijn band Caramba het Mexicaanse vuur aan tijdens de voorstelling 'Licht'. Na afloop houdt Cool het vuur brandend in Café Cool. Daar is volop na te genieten van Mexican food, muziek en dans.

In het najaar van 2012, voor het eind van de oude Maya-kalender op 21 december dat jaar, reizen Joris Linssen en de drie mannen van Caramba samen naar Mexico. Op zoek naar hun grote held Armando Manzanero, van wie Joris veel nummers heeft vertaald. Ze maken er een roadmovie, een cd en een nieuw theaterprogramma; Licht, waarin vrolijke meezingers en stampende drankliederen afgewisseld worden met wonderschone ballades. Nederlandstalig met een latin randje. Dit alles aaneengesmeed door de autobiografische verhalen van Joris, die zich kwetsbaarder toont dan ooit, loepzuivere samenzang en oneindig enthousiasme.

Naast typisch Mexicaanse drankjes en tacochips, kan na afloop van de voorstelling ook genoten worden van een heerlijk Mexicaans buffet. Begeleid door swingende Latijns-Amerikaanse muziek mogen zelfs de voetjes van de vloer. De voorstelling Licht begint om 15.00 uur. Het themadiner vindt aansluitend plaats om 17.00 uur. Kaarten voor het themadiner en de voorstelling zijn te reserveren via de website van Cool Kunst en Cultuur of via de servicebalie.

Pin It
Bekeken: 1017x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/