Dinsdag 14 mei is de feestelijke opening van alweer de tiende tentoonstelling van kunst, gemaakt door kinderen van de buitenschoolse opvang De Kinderkamer in Alkmaar. Deze speciale editie heeft als thema ‘Reis om de Wereld’. De officiële opening bij CJG Alkmaar Oost vindt plaats van 17:00 tot 18:00 uur. Wethouder Jeugd Elly Konijn-Vermaas onthult samen met de kinderen de kunstwerken.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin en De Kinderkamer nodigen iedereen uit voor de opening van de expositie. “Met het maken van kunst geven we kinderen een geweldig instrument in handen om op verschillende manieren hun gevoelens te uiten. Het helpt ze om hun verbeelding en creatieve en artistieke gaven te ontwikkelen. Ik ben dan ook zeer vereerd dat ik deze tiende expositie mag openen”, zegt wethouder Konijn.

Na de opening op 14 mei is de expositie van kinderkunst elke maandag tot en met donderdag te bekijken tijdens openingstijden. CJG Alkmaar Oost is gevestigd aan de Merwedestraat 4, direct naast De Kinderkamer.
Pin It