Vrijdag vond op de N9 een zwaar verkeersongeval plaats waarbij drie auto's betrokken waren. Dit gebeurde rond 17:30 uur ter hoogte van Koedijk. Er vielen vier gewonden, die naar diverse ziekenhuizen zijn afgevoerd.

Rond 17:30 uur reed de bestuurder van een Renault in de richting van Schoorl en kwam door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft. Hij botste schuin tegen een tegemoetkomende BMW, waarvan de linker voorwielophanging los werd gerukt. Daarna kwam de bestuurder dwars op de weg te staan. Een volgende tegenligger kon de Renault ook niet meer ontwijken en ramde deze vol in de linkerflank.

Zeven ambulances schoten te hulp om uiteindelijk vier gewonden af te voeren naar onder andere de ziekenhuizen van Hoorn en Beverwijk. De auto's werden geborgen. Door het ongeval en de hulpverlening was de weg tijdelijk in beide richtingen afgesloten tussen kruispunt N9/Kogendijk en Schoorl. De politie doet onderzoek naar het ongeval.
Pin It
Bekeken: 7368x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/