Zaterdag 6 april organiseert Stedelijk Museum Alkmaar een taxatiedag met Bergense School-kenner Renée Smithuis en kunsthistoricus en voormalig kunstexpert bij Sotheby's, Arnold Ligthart. Iedereen kan kunst uit de 19e eeuw of later meenemen om door de experts op waarde te laten schatten. Vanwege de drukte wordt gevraagd niet meer dan één werk mee te nemen.

Kunstverzamelaar Renée Smithuis is, naast Bergense School-kenner en liefhebber, de samensteller van de tentoonstelling 'Piet van Wijngaerdt, Grondlegger van de Bergense School', die tot en met 12 mei is te aanschouwen. Smithuis is gespecialiseerd in het Nederlands expressionisme. Arnold Ligthart trad in 1997 in dienst als kunstexpert bij Sotheby’s, waar hij ruim 12 jaar werkzaam was. In 2009 startte hij zijn eigen kunsthandel, gespecialiseerd in schilderkunst uit de periode 19e tot en met 21e eeuw.

De taxatiedag vindt plaats in de foyer van het museum tussen 12:00 en 16:00 uur en is op volgorde van inloop. Een inschatting kost 7,50 euro per werk. Opgeven kan tot en met donderdag 4 april via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vermeld hierbij of men begunstiger van het museum is of Museumkaarthouder. Deze hoeven niets te betalen. Meer informatie op stedelijkmuseumalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2922x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/