De Next Level Fishing Experience 2019 komt weer naar Broek op Langedijk. Op zondag 17 maart komen liefhebbers in Museum Broekerveiling alles aan de weet op deze beurs over de sportvisserij; de laatste trends, de nieuwste snufjes en natuurlijk de beste demonstraties.

Zoals jerkbait vissen, dropshot, vissen vanuit de bellyboat, baarspeuteren of spinners bouwen, alle takken van visserij komen op deze beurs aan bod. Er is voor het publiek veel te zien en te doen.

In de oude veilingruimte van de Broekerveiling is een hengelsportveiling met veilingmeester Marko Kraal, werkzaam bij Sportvisserij Nederland en Presentator van Vis TV.

De Next Level Fishing Experience is van 10:00 tot 17:00 uur in Museum Broekerveiling, Museumweg 2 in Broek op Langedijk. Het entree en het parkeren zijn gratis.
Pin It
Bekeken: 2988x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/