De huisartsenorganisatie HONK heeft besloten om de huisartsenpost aan de Hertog Aalbrechtweg in Alkmaar niet te verhuizen naar het ziekenhuis. HONK heeft samen met Noordwest Ziekenhuisgroep (NWZ) en zorgverzekeraar VGZ de mogelijkheden verkend om de post te combineren met de Spoedeisende Eerste Hulp (SEH) van het ziekenhuis en besloten dat de huidige locatie meer voordelen biedt.

De organisaties willen de spoedzorg in regio Alkmaar toekomstbestendig maken. Het idee om de spoedzorg te combineren strandde op de nadelen die de verhuizing naar het vernieuwde ziekenhuis met zich meebrengt. Na de vernieuwbouw van NWZ wordt het schikken met de ruimte, bereikbaarheid en parkeerruimte. De huisartsenpost zou in het ziekenhuis gebruik kunnen maken van een ruimte, die overdag door het ziekenhuis gebruikt wordt.

Het huidige onderkomen van de huisartsenpost aan de Hertog Aalbrechtweg biedt behalve eigen behandelruimtes ook een ruim parkeerterrein en ligt het vlak bij de uitvalswegen.

De drie partijen blijven wel in gesprek om de samenwerking in de spoedzorg verder te verstevigen.
Pin It
Bekeken: 3299x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/