Een vijfjarig meisje uit Alkmaar is vrijdagmiddag bij het grasveld bij de Grevelingen aangevallen door een Rottweiler. Het meisje liep hierbij een gecompliceerde armbreuk op en een stuk hoofdhuid met haar werd losgerukt door het beest.

Rond 13:45 uur liet het meisje met een familielid twee kleine hondjes uit toen de Rottweiler uit het niets uit de nabijgelegen bosjes kwam rennen. De hond stortte zich vol op het meisje. Een vrouw probeerde het kind te helpen door boven op de hond te duiken, maar het was al te laat. Met behulp van omstanders en de gealarmeerde politie kon de hond uiteindelijk onder controle worden gebracht.

Het meisje is met spoed door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling aan haar verwondingen. De hond bleef maar agressief en heeft op initiatief van de eigenaar en spuitje gekregen voor een eindeloze slaap.
Pin It
Bekeken: 4730x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/