Zondagmiddag is een motorrijder ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de N244 ter hoogte van de kruising  met de Zuiddijk en N246. De motorrijder werd daar aangereden door een automobilist. De verwondingen van het slechtoffer waren van ernstig genoeg om een traumahelikopter te alarmeren.

De met de helikopter meegevlogen trauma-arts heeft de motorrijder begeleid toen deze met spoed en per ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. De we lag bezaaid met brokstukken en verkeer uit Purmerend dat richting Alkmaar wilde werd over de parallelweg geleid.

De oorzaak van het ongeval wordt door de dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie onderzocht. Het verkeer op het betreffende kruispunt wordt gereguleerd door verkeerslichten waardoor het aannemelijk lijkt dat er een rood licht genegeerd of over het hoofd gezien is.
Pin It
Bekeken: 3765x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/