Zondag werd het vierde Benefiet Korenconcert ten bate van Stichting Michael-Wings georganiseerd in een uitverkocht Partycentrum Meereboer in Oudorp. Ruim  275 bezoekers genoten van het zangkorenconcert, dat ruim een uur uitliep. "Het was echt een mooi feest!", aldus de organisatie.

De koren die belangeloos hun medewerking verleenden waren Smartlappenkoor “Wenen in Holland” uit Oudorp, Lekker-zingen-koor “De Vrolijke Noot” uit Heemskerk en Popkoor “Si Volta”uit Beverwijk. In de pauze werd een loterij gehouden met leuke prijzen en daar werd gretig aan meegedaan, zodat het ingezamelde bedrag nog eens lekker steeg.

Organisator Anita Stierp overhandigde na afloop een cheque aan Stichting Michael-Wings, dankbaar in ontvangst genomen door Virginia Kenniphaas, de moeder Michael die voor zijn overlijden de wens uitsprak dat kinderen in ziekenhuizen digitale toegang tot de buitenwereld konden krijgen.
Met tranen in de ogen vernamen de grondleggers van de stichting de uiteindelijke opbrengst van deze middag: 1445 euro. Tot slot werden alle koren, vrijwilligers en sponsors door voorzitter John Kenniphaas hartelijk bedankt voor hun inzet.
Pin It
Bekeken: 2181x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/