Dinsdag 27 november organiseert de Creatieve Universiteit Alkmaar een workshop 'teksten die beklijven' in Bibliotheek Kennemerwaard in Alkmaar. Tijdens de interactieve ochtend krijgen deelnemers informatie over de structuur van een aantal teksttypes en slimme tips over hoe lezers geboeid te houden. Er wordt ook gewerkt. Het gaat erom dat de handvatten die aangereikt worden goed gebruikt worden.

De workshop wordt een mix van toegankelijke theorie, waar ook schrijfdummies mee uit de voeten kunnen, en een aantal praktische activiteiten. Speciale vragen kunnen ook ingebracht worden en waar mogelijk wordt er dan aandacht aan besteed. De workshop wordt gegeven door Myrke van der Does en Anita van Prooijen.

Deelnemers aan de workshops kunnen (startende) ondernemers zijn, projecteigenaren van maatschappelijke organisaties en pioniers. Iedereen die al een tijdje op een heel goed idee zit te broeden en dat nu echt eens verder wil brengen. De workshop duurt van 09:00 tot 12:30 uur. De kosten zijn 40 euro. Meer informatie vinden en aanmelden kan op creatieveuniversiteitalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2198x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/