Zaterdagavond kronkelde zich een lint mensen met 'fakkels' door de Alkmaarse binnenstad. Voorop in de stoet liep onder andere wethouder diversiteit Paul Verbruggen die even daarvoor ook het startsein voor de tocht had gegeven. Het is de vierde keer dat de fakkeltocht werd gelopen, dit keer onder de naam de 'Alkmaarse Fakkeltocht voor Iedereen'.

De 'Alkmaarse Fakkeltocht voor Iedereen' heeft volgens de organisatie deze nieuwe naam gekregen om te benadrukken "dat een inclusieve stad iets is waaraan we allemaal moeten en kunnen bijdragen. We willen een gemeente waarin iedereen zich verantwoordelijk voelt voor zichzelf en de ander. Een gemeente waar ruimte is om jezelf te zijn. Waar we actief op zoek gaan naar de verbinding met anderen."

De tocht werd georganiseerd door bureau discriminatiezaken Art.1 Noord-Holland Noord. Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp maakte een fotoreportage die te zien is op onze Facebookpagina. (foto: Marco Schilpp)
Pin It
Bekeken: 3327x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/