Fabienne Bakker en Guus Velthuijsen uit Alkmaar deden vorige week mee aan de Euroskills, het EK in Boedapest voor 'vakkanjers'. Fabienne werd negende van de veertien deelnemers met haar serveerkunsten en Guus wist in een poule van elf meubelmakers de zesde plek te bemachtigen. Beiden kregen bovendien een medaille voor 'excellent niveau'.

De competitie in Boedapest bestond uit drie wedstrijddagen waarin mbo studenten zich konden meten met vakgenoten. Tien jaar na de eerste editie van EuroSkills in Rotterdam streden in Boedapest meer dan 500 deelnemers uit 28 landen aan 37 beroepen voor een plek op het erepodium. Nederland deed mee in 27 vakrichtingen, waaronder stukadoor, bloembinder, meubelmaker, serveerster, CAD-tekenaar en verpleegkundige. Experts, afkomstig uit het bedrijfsleven en van scholen, trainden en begeleidden de deelnemers tijdens de maanden van voorbereiding.
Pin It
Bekeken: 2037x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/