Carla Tak-Hoogendijk treedt terug als fractieassistent van de Seniorenpartij Alkmaar. In verband met de steeds toenemende zorg voor haar ouders is ze niet meer in staat om de functie uit te oefenen op de manier zoals zij dat graag zou willen. Cor van Vliet neemt haar functie over.

De SPA-fractie stelt met respect en bewondering kennis te hebben genomen van de stap die Carla Tak (op de foto met bril en bruine jurk) zet en bedankt haar voor haar goede werk. Zij blijft overigens behouden voor de partij en zal optreden als aanspreekpunt voor Overdie en Schermereiland.

Tijdens de komende raadsvergadering zal Cor van Vliet, oud-wethouder en raadslid, worden benoemd tot SPA-fractieassistent. Voorzitter Arie Epskamp is “zeer verheugd met de komst van Van Vliet en ziet de samenwerking, in het belang van onze Alkmaarse senioren, met groot vertrouwen tegemoet”. (foto: seniorenpartijalkmaar.nl)
Pin It
Bekeken: 3547x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/