Donderdag rond 9:30 uur reageerde de Alkmaarse brandweer op een melding van een brand in een appartementencomplex aan de Normandiëstraat. Op de benedenverdieping was de vlam in de pan geslagen. De geschrokken bewoner probeerde zelf de brand te blussen maar dat mislukte en ze belde vervolgens 112.

Nadat de eerste brandweerauto arriveerde, werd de brand opgeschaald en kwam er versterking met een extra wagen en hoogwerker. Brandweermannen hebben bij de appartementen op de eerste en tweede verdieping enkele deuren geforceerd om eventuele bewoners te evacueren. Deze waren allen niet thuis.

Met de hoogwerker werd de schoorsteen gecontroleerd en zijn alle verdiepingen nagekeken. De brand bleek uiteindelijk alleen op de benedenverdieping te woeden en is geblust.

De bewoner had tijdens zijn bluspogingen rook geïnhaleerd. Het ambulancepersoneel besloot de man naar het ziekenhuis te brengen voor verdere behandeling. (foto 1: Politie Alkmaar)

 
Pin It
Bekeken: 2589x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/