'Hoogbouw als vorm van verdichting' is een bijzondere expositie over de toenemende hoogbouw. De expositie wordt geopend met een discussie over dit thema.

Nederland heeft een kolossale woningbouwopgave. Alleen al in Noord-Holland moeten er 40.000 woningen gebouwd worden om de overspannen woningmarkt in de toekomst het hoofd te bieden. Om het buitengebied open te houden moeten de steden verdichten. Dit leidt tot steeds meer hoogbouw, maar dat heeft ook effect op de directe en wijdere omgeving.

De opening van de tentoonstelling wordt ingeleid met een debat over het thema op donderdagavond 6 september. Architecten en het publiek gaan in discussie aan de hand van stellingen over het thema 'Hoogbouw als vorm van verdichting'. De inloop is om 19:30 uur en het debat begint om 20:00 uur in de Pleinzaal van TAQA Theater De Vest. Na het debat zal wethouder Chris Braak de tentoonstelling officieel openen.

De expositie is een initiatief van het Architectuur Informatiecentrum Alkmaar (AIA) en BNA (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus, netwerk Noord-Holland Regionaal) en is te bezichtigen van 7 september tot en met 2 oktober op de eerste verdieping van TAQA Theater De Vest in Alkmaar.

Zowel de expositie als de discussieavond zijn vrij toegankelijk. (Foto: aangeleverd)
Pin It
Bekeken: 2278x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/